AzNetGalati.Ro ofera gazduire Radio jocuri,vps
Marţi, 2017-04-25, 9:28 PM
[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentul forumului · Căutare · RSS ]
Pagina 1 din 11
Forum » Forum » Forum » Taxi Cab Company (Responsabilităţi)
Taxi Cab Company
[b2k]oWnData: Marţi, 2014-10-07, 6:28 PM | Mesaj # 1
Locotenent colonel
Grup: Utilizatori
Mesaje: 113
Reputaţie: 1
Stare: Offline
Membrii de rank 4+ din facţunea Taxi Cab Company fac parte din conducerea acesteia, fiecare va primi o responsabilitate de care se va ocupa sau pe care o va raporta săptămânal.
 
Lista neagră
 
, sunt persoanele care se ocupă de lista neagră, răspunde acolo zilnic cu răspunsul care va conţine cine va fi trecut pe lista neagră şi cine nu după care îmi va raporta mie prin PM (personal message) iar eu voi face update la topic prin edit.
 
Job-urile membrilor
 
, sunt persoanele care se ocupă de job-urile membrilor, treaba lui este de a verifica job-urile membrilor zilnic şi să-mi raporteze membrii care nu îşi respectă job-urile, după care eu îi voi sanţiona conform regulamentului.
 
Amenzi
 
sunt persoanele care se ocupă de amenzi, el se va asigura că membrii îşi plătesc amenzile primite şi că vor posta în topicul de pe forum, după care eu îi şterg din listă şi scapă de acţiunile suplimentare (FW) care se întâmplă în caz că membrii nu îşi plătesc amenzile în 24 de ore.
 
 
 
 Pe parcurs voi mai adăuga diferite responsabilităţi!
 
Activitatea membrilor de rank 1, respectiv 2este supravegheată de intregul staff, orice rank 4+ (şi nu numai) are obligaţia de a îi ajuta, de a îi îndruma şi de a le răspunde la orice întrebare. 
 
Persoanele care se ocupă de aceste responsabilităţi fac parte din stafful Taxi Cab Company. Este responsabilitatea voastră să va faceţi treaba, pentru a rămâne în functia obţinută până acum. Dacă se adevereşte faptul că unul dintre taximetrişti nu se ocupă de munca care i-a fost atribuită, înseamna ca acesta nu merită rangul pe care îl deţine şi va fi sancţionat în funcţie de caz. Acest lucru ramane la latitudinea liderului.
 
Forum » Forum » Forum » Taxi Cab Company (Responsabilităţi)
Pagina 1 din 11
Căutare:

Copyright MyCorp © 2017Creator de site-uri gratuite — uCoz