AzNetGalati.Ro ofera gazduire Radio jocuri,vps
Marţi, 2017-04-25, 5:31 PM
[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentul forumului · Căutare · RSS ]
Pagina 1 din 11
Forum » Forum » Forum » Regulament Samp (Rpg)
Regulament Samp
[b2k]oWnData: Joi, 2014-09-25, 11:48 PM | Mesaj # 1
Locotenent colonel
Grup: Utilizatori
Mesaje: 113
Reputaţie: 1
Stare: Offline
Regulamentul Serverului  aznet.ucoz RPG

Regulament general:
1.1 Orice încălcare a regulamentului serverului aznet.ucoz RPG se poate consemna prin comanda /report sau pe forum.
1.2 Stafful nu este obligat să răspundă de două ori la aceaşi întrebare pusă de acelaşi jucător. Nu insistaţi cu reporturi, riscaţi mute 10 minute.
1.3 Cei care ameninţă public un alt jucător cu "post" vor fi sancţionaţi cu mute 10 minute. (în cazul în care jucătorul care ameninţă repeta fapta, se poate ajunge până la warn)
1.4 Este strict interzis abuzul de diferitele disfuncţionalităţi ale serverului care pot ajuta un jucător să se îmbogătească rapid/să obţină diferite beneficii. În cazul în care raportaţi problema, veţi fi recomensaţi.
1.5 Este strict interzisă vânzarea de conturi, noi nu ne asumăm responsabilitatea de a răspunde de bunurile dvs.
1.6 Este strict interzisă împrumutarea/încredinţarea contului dvs. altei persoane, de asemenea noi nu ne asumăm resposabilitatea de a răspunde de bunurile dvs.
1.7 Este strict înterzisă trasnferarea de bunuri de pe două conturi care sunt logate după acelaşi IP. (excepţie fac cazurile în care jucătorii locuiesc în aceaşi casă, au internet de la acelaşi provider)

Limbaj:
2.1 Atribuirea de cuvinte jignitoare sau cu caracter discriminator altui jucător, cuvinte precum "noob, prost, idiot, ratatule, ţigan, .etc" poate duce la mute de la 10-30 minute în funcţie de gravitatea situaţiei.
2.2 Insultele şi injuriile, atribuirea cuvintelor jignitoare aduse la adresa serverului sau staffului indiferent de locul unde au fost atribuite (server, skype, Y!M, facebook) duce la banarea între 3 zile şi 7 zile, în funcţie de gravitatea situaţiei, poate fi şi permanentă.
2.3 Numele jucătorilor/tagurile care au caracter de natură pornografică, care sunt puse aleatoriu, care includ numele altor comunităţi/servere pot duce la banare permanentă.
2.4 Reclama către o altă comunitate sau alt server este sacţionată cu banare permanentă.

Drive-by & deathmatch:
3.1 Drive-by-ul este permis DOAR ca pasager la waruri, în urmăriri de natură practică ale jucătorilor cu wanted de către membri departamentelor şi în cazul jafurilor bancii. În cazul în care se va face drive-by fară ca maşina să aibe un sofer, poate duce la banare între 3zile şi 5zile.
3.2 Drive-by-ul este strict interzis în safe-zoneuri sau în aproprierea teritorilor guveranamentale.
3.3 Drive-by-ul este permis doar cu MP5, M4, AK-47 şi TEC-9.
3.4 Drive-by-ul este de asemenea strict interzis pe admini/helperi indiferent de situaţie exceptand eventurile.
3.5 Deatchmatch-ul este permis DOAR intre membrii gang-urilor si in caz de auto-aparare la civili si factiuni pasnice. În cazul în care se va face DM de către un jucător/un grup de jucători civili/factiuni pasnice fără a avea un motiv întemeiat se poate ajunge la ajail timp de 30 minute, sau în funcţie de gravitatea situaţiei warn/ban pe o perioadă determinată.

Cheats & cheating:
4.1 Folosirea de tehnici şi tactici care pot frauda demersul jocului, care pot aduce diferite beneficii jucatorilor în urma folosirea aceastora este strict interzisă. Se pedepseşte cu ban permanent.
4.2 Folosirea modului CLEO în scopuri care vă pot aduce avantaje / beneficii faţă de alţi jucători, pot fi sancţionate cu banare între 3 zile şi permanent în funcţie de gravitatea situaţiei.
4.3 Găsirea unei erori/disfuncţionalităţi pe server şi abuzarea de aceasta pentru a obţine beneficii se pedepseşte cu ban între 3 zile sau permanent în funcţie de gravitatea situaţiei.

Daca vedeti vreun player ce incalca regulamentul puteti sa ii faceti reclamatie la "Reclamatii Jucatori"


Mesajul a fost editat de către [b2k]oWn - Joi, 2014-09-25, 11:49 PM
 
Forum » Forum » Forum » Regulament Samp (Rpg)
Pagina 1 din 11
Căutare:

Copyright MyCorp © 2017Creator de site-uri gratuite — uCoz